Talibani U Afganistanu : Talibani Skoro Unistili Idis U Afganistanu U Toku Ofanziva U Nangarharu Ummet Press Vijesti Analize Fakti / Godine, talibani nikada nisu u potpunosti vladali sjeverom zemlje, ali ovaj put izgleda da namjeravaju da ga sebi osiguraju prije nego što se približe glavnom gradu.

Talibani U Afganistanu : Talibani Skoro Unistili Idis U Afganistanu U Toku Ofanziva U Nangarharu Ummet Press Vijesti Analize Fakti / Godine, talibani nikada nisu u potpunosti vladali sjeverom zemlje, ali ovaj put izgleda da namjeravaju da ga sebi osiguraju prije nego što se približe glavnom gradu.. Godine, talibani nikada nisu u potpunosti vladali sjeverom zemlje, ali ovaj put izgleda da namjeravaju da ga sebi osiguraju prije nego što se približe glavnom gradu. „talibani su ih uveli u jednu sobu, a onda pucali po njima", istakao je i dodao kako je 14 osoba ranjeno u napadu. Jun 02, 2021 · sjever je godinama bio najmirniji region u afganistanu, sa samo minimalnim prisustvom talibana. Jun 08, 2021 · u ponedjeljak su vladine snage napustile okrug kajsar u farjabu nakon višednevnih teških borbi. Afganistan ima 34 pokrajine i oko.

„talibani su ih uveli u jednu sobu, a onda pucali po njima", istakao je i dodao kako je 14 osoba ranjeno u napadu. Pobunjenici su preuzeli kontrolu i nad okrugom šahrak u zapadnom goru. Jun 08, 2021 · u ponedjeljak su vladine snage napustile okrug kajsar u farjabu nakon višednevnih teških borbi. Svibnja, najmanje 10 okruga palo je u ruke talibana. Afganistan ima 34 pokrajine i oko.

Talibani Zauzeli Deseti Regionalni Glavni Grad U Avganistanu
Talibani Zauzeli Deseti Regionalni Glavni Grad U Avganistanu from www.euronews.rs
Tokom svoje vladavine od 1996. Jun 09, 2021 · glasnogovornik provincijske uprave policije jawad basharat kazao je kako su ubijeni bili dio halo trusta, najveće deminerske organizacije u afganistanu. Godine, talibani nikada nisu u potpunosti vladali sjeverom zemlje, ali ovaj put izgleda da namjeravaju da ga sebi osiguraju prije nego što se približe glavnom gradu. Pobunjenici su preuzeli kontrolu i nad okrugom šahrak u zapadnom goru. Afganistan ima 34 pokrajine i oko. „talibani su ih uveli u jednu sobu, a onda pucali po njima", istakao je i dodao kako je 14 osoba ranjeno u napadu. Jun 08, 2021 · u ponedjeljak su vladine snage napustile okrug kajsar u farjabu nakon višednevnih teških borbi. Jun 02, 2021 · sjever je godinama bio najmirniji region u afganistanu, sa samo minimalnim prisustvom talibana.

„talibani su ih uveli u jednu sobu, a onda pucali po njima", istakao je i dodao kako je 14 osoba ranjeno u napadu.

Jun 08, 2021 · u ponedjeljak su vladine snage napustile okrug kajsar u farjabu nakon višednevnih teških borbi. Jun 09, 2021 · glasnogovornik provincijske uprave policije jawad basharat kazao je kako su ubijeni bili dio halo trusta, najveće deminerske organizacije u afganistanu. „talibani su ih uveli u jednu sobu, a onda pucali po njima", istakao je i dodao kako je 14 osoba ranjeno u napadu. Svibnja, najmanje 10 okruga palo je u ruke talibana. Pobunjenici su preuzeli kontrolu i nad okrugom šahrak u zapadnom goru. Jun 02, 2021 · sjever je godinama bio najmirniji region u afganistanu, sa samo minimalnim prisustvom talibana. Tokom svoje vladavine od 1996. Godine, talibani nikada nisu u potpunosti vladali sjeverom zemlje, ali ovaj put izgleda da namjeravaju da ga sebi osiguraju prije nego što se približe glavnom gradu. Afganistan ima 34 pokrajine i oko.

Jun 02, 2021 · sjever je godinama bio najmirniji region u afganistanu, sa samo minimalnim prisustvom talibana. Tokom svoje vladavine od 1996. Afganistan ima 34 pokrajine i oko. Jun 09, 2021 · glasnogovornik provincijske uprave policije jawad basharat kazao je kako su ubijeni bili dio halo trusta, najveće deminerske organizacije u afganistanu. Jun 08, 2021 · u ponedjeljak su vladine snage napustile okrug kajsar u farjabu nakon višednevnih teških borbi.

Pxxluwt Clgtam
Pxxluwt Clgtam from www.srbijadanas.com
Afganistan ima 34 pokrajine i oko. Tokom svoje vladavine od 1996. Jun 08, 2021 · u ponedjeljak su vladine snage napustile okrug kajsar u farjabu nakon višednevnih teških borbi. Svibnja, najmanje 10 okruga palo je u ruke talibana. Jun 02, 2021 · sjever je godinama bio najmirniji region u afganistanu, sa samo minimalnim prisustvom talibana. „talibani su ih uveli u jednu sobu, a onda pucali po njima", istakao je i dodao kako je 14 osoba ranjeno u napadu. Jun 09, 2021 · glasnogovornik provincijske uprave policije jawad basharat kazao je kako su ubijeni bili dio halo trusta, najveće deminerske organizacije u afganistanu. Godine, talibani nikada nisu u potpunosti vladali sjeverom zemlje, ali ovaj put izgleda da namjeravaju da ga sebi osiguraju prije nego što se približe glavnom gradu.

Jun 09, 2021 · glasnogovornik provincijske uprave policije jawad basharat kazao je kako su ubijeni bili dio halo trusta, najveće deminerske organizacije u afganistanu.

„talibani su ih uveli u jednu sobu, a onda pucali po njima", istakao je i dodao kako je 14 osoba ranjeno u napadu. Jun 08, 2021 · u ponedjeljak su vladine snage napustile okrug kajsar u farjabu nakon višednevnih teških borbi. Tokom svoje vladavine od 1996. Pobunjenici su preuzeli kontrolu i nad okrugom šahrak u zapadnom goru. Jun 02, 2021 · sjever je godinama bio najmirniji region u afganistanu, sa samo minimalnim prisustvom talibana. Afganistan ima 34 pokrajine i oko. Svibnja, najmanje 10 okruga palo je u ruke talibana. Jun 09, 2021 · glasnogovornik provincijske uprave policije jawad basharat kazao je kako su ubijeni bili dio halo trusta, najveće deminerske organizacije u afganistanu. Godine, talibani nikada nisu u potpunosti vladali sjeverom zemlje, ali ovaj put izgleda da namjeravaju da ga sebi osiguraju prije nego što se približe glavnom gradu.

Afganistan ima 34 pokrajine i oko. Jun 08, 2021 · u ponedjeljak su vladine snage napustile okrug kajsar u farjabu nakon višednevnih teških borbi. Pobunjenici su preuzeli kontrolu i nad okrugom šahrak u zapadnom goru. Jun 02, 2021 · sjever je godinama bio najmirniji region u afganistanu, sa samo minimalnim prisustvom talibana. Svibnja, najmanje 10 okruga palo je u ruke talibana.

Fpcjdlrftm8kdm
Fpcjdlrftm8kdm from srpskainfo.com
Jun 02, 2021 · sjever je godinama bio najmirniji region u afganistanu, sa samo minimalnim prisustvom talibana. Jun 08, 2021 · u ponedjeljak su vladine snage napustile okrug kajsar u farjabu nakon višednevnih teških borbi. „talibani su ih uveli u jednu sobu, a onda pucali po njima", istakao je i dodao kako je 14 osoba ranjeno u napadu. Afganistan ima 34 pokrajine i oko. Svibnja, najmanje 10 okruga palo je u ruke talibana. Godine, talibani nikada nisu u potpunosti vladali sjeverom zemlje, ali ovaj put izgleda da namjeravaju da ga sebi osiguraju prije nego što se približe glavnom gradu. Pobunjenici su preuzeli kontrolu i nad okrugom šahrak u zapadnom goru. Jun 09, 2021 · glasnogovornik provincijske uprave policije jawad basharat kazao je kako su ubijeni bili dio halo trusta, najveće deminerske organizacije u afganistanu.

Jun 08, 2021 · u ponedjeljak su vladine snage napustile okrug kajsar u farjabu nakon višednevnih teških borbi.

„talibani su ih uveli u jednu sobu, a onda pucali po njima", istakao je i dodao kako je 14 osoba ranjeno u napadu. Afganistan ima 34 pokrajine i oko. Jun 02, 2021 · sjever je godinama bio najmirniji region u afganistanu, sa samo minimalnim prisustvom talibana. Pobunjenici su preuzeli kontrolu i nad okrugom šahrak u zapadnom goru. Jun 09, 2021 · glasnogovornik provincijske uprave policije jawad basharat kazao je kako su ubijeni bili dio halo trusta, najveće deminerske organizacije u afganistanu. Jun 08, 2021 · u ponedjeljak su vladine snage napustile okrug kajsar u farjabu nakon višednevnih teških borbi. Tokom svoje vladavine od 1996. Godine, talibani nikada nisu u potpunosti vladali sjeverom zemlje, ali ovaj put izgleda da namjeravaju da ga sebi osiguraju prije nego što se približe glavnom gradu. Svibnja, najmanje 10 okruga palo je u ruke talibana.

Svibnja, najmanje 10 okruga palo je u ruke talibana talibani afganistan. „talibani su ih uveli u jednu sobu, a onda pucali po njima", istakao je i dodao kako je 14 osoba ranjeno u napadu.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code